Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert
Boom Boom Whack in Retie

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Straatfeest Tielen

Hallo allemaal,

afgelopen weekend was ik te gast op het straatfeest van de Engakkers in Tielen.  Met de jonge rockers van het 4de leerjaar tot het 3de middelbaar bereidden we enkele rocknummertjes voor op Boomwhackers en percussie.  Nadien deden we een mini-optreden voor de volwassen rockers (het feestthema was Hard Rock en Heavy Metal) die op hun beurt ook enkele percussie-instrumenten en Boomwhackers ter hand namen.  Het werd een leuke namiddag.  Veel dank voor de enthousiaste deelname van jong en oud.  Hierbij enkele foto's van de voorbereidingen ...


Groeten,

Jan

1 Reactie op Straatfeest Tielen:

Comments RSS
Anoniem on mercredi 10 septembre 2014 14:17
De workshop was voor de jongens en meisjes een onvergetelijke ervaring. Ongelooflijk hoe vlug en goed ze enkele stukjes ingestudeerd kregen ! Ze waren allemaal even enthousiast en je zag ze stralen tijdens het toonmoment. Knap gedaan van Jan ! Brenda (mama van Robin en Wesley)
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint