Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bandcoaching en samenspel

Bandcoaching

Tijdens de lessen bandcoaching leer je samenspelen met andere muzikanten (broers, zussen, familie, klasgenoten,...).

Afhankelijk van de bezetting en het niveau van de band, werk ik korte stukjes uit of spelen we bestaande nummers. Samenspelen is immers het leukste aspect van muziek maken. Iedereen die bas, gitaar, drums, keyboard of piano speelt, is welkom. Ken je een zanger of een zangeres, breng maar mee!

Deze lessen kunnen in een lessenreeks genomen worden of in aparte sessies van een uur (bijvoorbeeld ter voorbereiding van een optreden, familie- of schoolfeest,...). Zodra je met twee bent, noem ik het een 'band' en kan je starten met bandcoaching...

Uiteraard kunnen bestaande bands ook beroep doen op de bandcoaching. Ik start altijd vanuit een observatie van een optreden of repetitie. Van daaruit stellen we samen een plan op om verder te gaan. We maken het net zo intensief als de bandleden zelf willen, maar ook hier staat spelplezier centraal. Verder voorzie ik ook technische ondersteuning voor de eerste optredens of voor optredens in kleine zaaltjes.

Samenspel

Tijdens de samenspelsessies gaan we werken met allerhande percussie- instrumenten. We spelen met trommels, cimbalen, handpercussie, elektronische drums en Boomwhackers. De samenspelsessies worden enkele keren per jaar gehouden en zijn bedoeld voor de leerlingen die reeds individuele drumles volgen. De groepssamenstelling gebeurt op basis van leeftijd en spelniveau.

0