Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Drumlessen

Inhoudelijk

De beheersing van een instrument leer je het best individueel. Op die manier krijg je tijdens de les de volle aandacht die je verdient. We letten op techniek, dynamiek, houding en tempo. Het noten lezen komt er vanzelf bij.

Maar muziek spelen wordt pas echt leuk, als je samen speelt. Daarom gebruiken we een methode met cd. Bovendien speel ik vaak met je mee op drums, piano, gitaar of basgitaar.


Soms botsen we op heel moeilijke dingen, of dingen waar we meer tijd voor nodig hebben. Ik neem de moeilijke passage dan op en stuur ze je de avond na de les nog door. Op die manier kan je thuis op je eigen tempo aan de slag.

Uitrusting

Ik werk in een aparte lesruimte/ studio met wachtruimte, toilet, .... De drumlessen worden gegeven op twee Tama Superstar drumstellen. Er is een volledige PA en opnamemateriaal ter beschikking.

Verder is er nog een gitaar, basgitaar en piano om tijdens de les voor voldoende afwisseling te zorgen. Ten slotte is er nog de mogelijkheid om met loops te spelen en gaan we ook wel eens online een kijkje nemen voor speelvoorbeelden van je grote helden.


Publiek?


(Groot)ouders, broers, zussen, partners,... zijn van harte welkom tijdens de les.


Oefenen thuis?


Ja natuurlijk! Dat engagement ga je elke lessenreeks opnieuw aan! Voetballen leer je ook niet zonder tegen een bal te trappen..., maar altijd wel volgens jouw behoeften en ambities.


Samen spelen?


Uiteraard zijn musicerende familieleden of vrienden welkom om te leren samen spelen. Speciaal hiervoor geef ik 'bandcoaching'. Hier leer je niet beter je instrument beheersen, maar leer je wel beter samenspelen.

0