Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorieën

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

we zijn er klaar voor!

Voila, een nieuw schooljaar staat voor de deur en we zijn er klaar voor. Alle plekken zijn ingevuld, de eerste lessen zijn intussen al gegeven. Daarnaast staan er weer enkele toffe workshops gepland. Dat kan je allemaal volgen op de facebookpagina van percussieworkshop.be . 

Workshops kunnen dus nog steeds geboekt worden. Verjaardagsfeestjes uiteraard ook. De samenspelsessies en individuele lessen zitten helaas vol, maar er is wel een wachtlijst. de muziekinitiatie heeft ook dit jaar moeten plaats moeten maken voor de individuele lessen.

update

hallo allemaal

even een update op deze plek, maar je kan ook alles volgen op de facebookpagina van www.percussieworkshop.be .

Voor de zomervakantie mogen meewerken aan een hele mooie theaterproductie, Blauw. Zowel productie, regisseur, muzikanten als acteurs gaven me deze periode een heel warm gevoel. In dezelfde periode ook nog flink wat workshops gedaan. Van de laatste kleuterklas tot laatste jaarsstudenten van Thomas Moore, ze passeerden stuk voor stuk met veel enthousiasme. Verder met Fendt en JDEX nog enkele toffe optredens gedaan.

concerten

Hallo allemaal

net samenspel- en leerlingenconcert achter de rug. Twee top- edities. De week nadien is dat altijd een beetje in een zwart gat vallen, maar veel tijd heb ik niet. Op naar de première van 'Blauw', enkele optredens met JDEX en Fendt en een derde trimester met enkele fijne workshops.

jan

Boom Boom Whack in Poppel

Hallo allemaal

een verslagje en foto's van de workshop in Poppel vind je via www.percussieworkshop.be .  Doorklikken naar de facebookpagina.

Jan

instapconcert

hallo allemaal

afgelopen weekend instapconcert gehad. Topweekend, ondanks het griepvirus dat wild om zich heen sloeg onder de muzikanten. Voor reacties en foto's ga je naar mijn facebookpagina.

Groeten

Jan

Boom Boom Whack in Retie

Hallo allemaal

afgelopen dinsdag was ik te gast in Retie. Voor een verslagje, links naar de foto's en commentaren kan je surfen naar www.percussieworkshop.be en doorklikken naar de Facebookpagina.

Jan

Boom Boom Whack in Deinze

Hallo allemaal

gisteren de laatste sessies in Deinze gehad. Allemaal enthousiaste dames en heren van het eerste middelbaar daar! Dankjewel dat ik hier drie dagen mocht neerstrijken en jullie al Boomwhackend mee mocht nemen in een verhaal van ritme, melodie en harmonie. Het was me een waar genoegen!

Groeten

Jan


Blauw

Hallo allemaal

dit weekend de eerste repetities gehad van Blauw, een muziektheaterproductie van LACH vzw met muziek van Flor Verschueren. Wat een fijn team, een stel hard werkende, gedisciplineerde acteurs en fijne muzikanten. Deze bende voorzie ik graag van plingetjes en plongetjes, tikjes en takjes en af en toe een vette groove of dansende swing. Ik kijk uit naar de komende repetities en de voorstellingen op 19, 20 en 21 mei. Tickets binnenkort te bestellen via de site van la;ch vzw .

Groeten

Jan

klein leerlingenconcert

Hallo allemaal

afgelopen weekend hadden we weer klein leerlingenconcert. Alle artiesten hebben hun beste beentje voorgezet. Ontroerende familieplaatjes, knallende drumduetten, stevige rockdrummers. Knap gedaan allemaal! Op naar het volgende!

groeten

Jan

Boom Boom Whack in Tienen

Hallo allemaal

gisteren was ik te gast in Tienen waar ik met de leerlingen van de eerste graad secundair onderwijs de workshop met Boomwhackers speelde. Ik deed dit in opdracht van vzw de Notenboom. Veel nieuwe mensen leren kennen in percussieland. Ik kreeg drie hele toffe groepen eerste en tweedejaars. Dankjewel voor de fijne samenwerking en de massale hulp bij in - en uitladen. Flinke kerels en dames, daar in Tienen.
zie ook de facebookpagina percussieworkshop.be .


Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint