Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

on stage

Hallo allemaal,

afgelopen week liet een leerling me weten dat zijn eerste optreden toch niet zo'n toffe ervaring was. Hij had er in elk geval meer van verwacht.  Een andere zaal, de muzikanten hoorden mekaar niet, slecht opgesteld, ... . Afin het zorgde er allemaal voor dat, ondanks hele goeie repetities, het resultaat niet was wat hij had gedacht.
Deze ervaring bracht me op het idee een nieuwe workshop in elkaar te steken.  Het wordt een workshop voor drummers (en andere muzikanten) die hun eerste stappen op het podium gaan zetten of net gezet hebben.  Waar moet je op letten, hoe zit dat technisch allemaal in elkaar, hoe kunnen we er voor zorgen dat we mekaar horen... . Binnenkort vinden jullie hier meer uitleg over onder 'workshops'.

Groeten,

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint