Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Fratelli festival

Hallo allemaal,

gisteren gespeeld op de voorlaatste dag van het festival 'Spiegel van de ziel' van Tutti Fratelli.  Gelukkig zat deze keer de zaal wel helemaal vol, want de Fratelli verdienen het. Vooraf speelde Jon (trompet van het Fratelli orkest) een stukje uit één van zijn andere projecten 'Boskamer'.  Een voorstelling met harp, trompet, speelgoed en electronica.  Wondermooie soundscapes, knappe melodietjes en harmonietjes.  Jon is een krak!  Na het optreden met alle Fratelli deed Guy zijn stofzuigermonoloog waarin hij zijn ervaringen als stofzuigerverkoper op een geweldig aanstekelijke wijze bracht.  Stofzuigers verkopen ligt geeneens zover af van theater spelen, blijkt nu. 
Ik kijk uit naar de repetities voor de volgende productie... . 

Tot de volgende,

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint