Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorieën

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

lang geleden ...

Hallo allemaal,

lange geleden dat ik nog iets gepost heb.  Ondertussen hebben we de repetities met Tutti Fratelli achter de rug en hebben we vrijdag en zaterdag al heel mooie voorstellingen gespeeld.  Vanmiddag de laatste in de Roma en dan 15 en 16 maart in de Bourla. 
Gisteren na de voorstelling in de Roma, ook nog met JDEX gespeeld op de buurtfeesten van de Jef Buyckstraat.  Beetje stunt- en vliegwerk om het allemaal gedaan te krijgen.  Daarom zeer veel dank aan Lode, die het opstellen en de soundcheck in mijn plaats voor zijn rekening nam.  Lode volgt al enkele jaren les bij mij en speelt zelf al in verschillende groepjes.  
In de vakantie ga ik de tijd nemen om nieuwe samenspelstukken te schrijven. De cursus samenspel voor mijn jongste leerlingen is inmiddels ook gestart.

Een fijne vakantie allemaal.  Veel sneeuwplezier.

Groeten,

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint