Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Klimmen ...

Hoi allemaal,

enkele weken geleden had ik me laten overhalen om eens te gaan muurklimmen.  Vol goede moed begon in aan het parcours.  Exact 1 minuut later bengelde ik al aan het touw.  Resultaat: lapje vel van mijn wijsvinger gescheurd en gedaan met klimmen. Buiten enkele repetities heb ik wel alles kunnen doen wat gepland stond, maar het was toch merkelijk rustiger in mijn lokaal de afgelopen weken.  De eerste dagen kon ik geen stok vasthouden, nadien ook nog niet op volle kracht kunnen spelen.  Gelukkig is alles betrekkelijk snel hersteld en hebben we dit weekend met Fratelli weer 2 keer voor een uitverkochte Bourla mogen spelen.
Ik blijf voorlopig een tijdje op de begane grond ...

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint