Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

foto's bandcoaching

Hallo allemaal,

hierbij enkele foto's van een sessie bandcoaching.  Rik volgt bij mij al enkele maanden drumles.  Zijn zus, Noor, volgt gitaarles.  Ze wilden graag een nummer samen spelen.  Speciaal voor hen schreef ik een kort reggea-liedje.  Ze oefenden het allebei thuis apart en kwamen naar de sessie bandcoaching om het te leren 'samen' spelen. Het resultaat was een fris melodietje op gitaar en een strakke begeleiding op drums. Netjes in de maat, flink samen gestart en gestopt, zoals een echte band hoort te klinken.  Ik nam de pianopartij voor mijn rekening...

Groeten,

JanWebsite Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint