Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Lange leve Reinhilde!

Hallo allemaal,

gisteren gespeeld op een verrassingsfeest voor Reinhilde Decleir in de Bourla.  Ze werd er geroemd, geprezen, in de bloemetjes gezet n.a.v. haar 65ste verjaardag.  Een dame met een geweldige staat van dienst en een hart voor de artiest in zijn meest pure vorm. Dit bleek des te meer uit de lofbetuigingen van oud-studenten, collega's en vrienden. Ook de Fratelli waren van de partij, haar Fratelli. Met veel plezier en respect voorzag ik hen van plingetjes, plongetjes, tikjes en takjes, want veel hoeft het vaak niet te zijn ... .

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint