Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

terug gestart!

Hallo allemaal,

na een zalige zomer zijn we ondertussen terug gestart.  De lesruimte is vernieuwd en de eerste lessen van het nieuwe schooljaar zijn stilaan gestart.  Met JDEX dit weekend twee fijne optredens gedaan: 1 marathonsessie op een privéfeest (drummen is topsport!) en een kort setje in het voorprogramma van de Fixkes. Daarna nog de laatste nummers van Frank Boeijen meegepikt (wat heeft die man toch fantastische muzikanten bij!) en heerlijk geamuseerd met CPEX op Kaaipot.

In september starten ook de sessies muziekinitiatie voor kinderen van de laatste kleuterklas en het eerste leerjaar.  Een eerste groepje zit al vol.  In het tweede groepje zijn nog enkele plaatsen vrij.

Daarnaast heb ik, na zoveel jaar lesgeven, geprobeerd om mijn visie op muzieklessen uit te schrijven. Je vindt ze op de Home pagina van de site.

Een fijne start morgen op de schoolbanken aan iedereen. 

Groeten,

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint