Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Weer een tijdje geleden ...

Hallo allemaal,

weeral een tijdje geleden, dus hierbij even een update.  De afgelopen maand was het weer Fratelli festival.  Fijne voorstellingen gespeeld.  De spelers stijgen telkens weer boven zichzelf uit.  De foto's staan op de website van Tutti Fratelli. Daarnaast draait de muziekinitiatie op volle toeren.  Enthousiaste jonge muzikantjes, geven om de 3 weken het beste van zichzelf op de Boomwhackers.
Verder ben ik druk aan het werken aan nieuwe workshops die te boeken zijn vanaf januari 2014. Zo zal er zeker nog een workshop rond thema 'Carnaval' gemaakt worden.  Enkele van de workshops zullen vanaf januari te boeken zijn in een 'XL' versie.  Dan werken we niet enkel vanuit muziek en drama, maar ook vanuit beeld. Hiervoor breng ik een tweede docent mee.
Foto's van eerdere workshops worden weldra gepost in de volgende blog.

Maar nu heel even een paar dagen vakantie ... .

groeten,

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint