Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

workshop 6de leerjaar

Hallo allemaal,

gisteren mocht ik in VBS Merksplas met de jongens en meisjes van het zesde leerjaar gaan werken. In de voormiddag werkte ik met de twee klassen apart.  De ene klas veegde en klopte er op los met de borstels, de andere toverde een supergroove tevoorschijn met Boomwhackers.  Beide activiteiten staken we in het kleedje 'ik ga op reis ...' .  De Boomwhackerspelers werden leuk uitgedoste reizigers die ongeduldig op hun trein stonden te wachten.  De borstelaars werden werkmannen die de rommel van de reizigers mochten opvegen. Na de middag voegden we de twee acts samen.   Hun voorstelling zal volgende dinsdag en donderdag te bewonderen zijn op het grootouderfeest. 
De foto's zijn te bekijken op deze link:
http://www.vbsmerksplas.be/index.php?option=com_morfeoshow&task=view&gallery=7&Itemid=48#5946498672700126785/1

Groeten,

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint