Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Foto's samenspel

Hallo allemaal,

hier enkele foto's van de samenspelsessie van vandaag.  We werkten aan een samba voor Boomwhackers en percussie.  Verder speelden we een bewerking van een TV tunetje uit de jaren '60, met Boomwhackers, percussie en gitaar.  Het moeilijkste (maar ook het mooiste), hielden we voor het einde.  Een bewerking voor akoestische en elektronische percussie, gitaar, keyboard en drums van een thema van een pretparkattractie. Nog 3 sessies en dan brengen we deze nummertjes op het leerlingenconcert. 

Groeten,

Jan


Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint