Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert
Boom Boom Whack in Retie

Categorieën

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

weeral een tijdje geleden ...

Hallo allemaal,

weeral een tijdje geleden.  In januari een heel fijne Boom Boom Whack voor de buitenschoolse kinderopvang in Turnhout gespeeld.  Veel enthousiaste kinderen en begeleiders.  In de Carnavalvakantie spelen we de workshop 'Feestgedruis' in Oud - Turnhout en Ravels.  Dat belooft een leuk feestje te worden. 
Eergisteren hadden we dan weer de open repetitie van de samenspelgroep.  De eerste zenuwen werden snel overwonnen.  Een eerste keer voor een publiek spelen is toch altijd wat spannend.  De muzikanten brachten het er prima van af.  We zijn stilaan klaar voor het leerlingenconcert in april.  Ook hele leuke reacties van de ouders gekregen.  Dankjewel!
En de komende maanden?  Er komen toonmomenten van de muziekinitiatie, er is het leerlingenconcert, enkele optredens met JDEX, workshops in scholen, een herneming van 'Diep in mijn hart' met Fratelli en het leerlingenconcert. 

Tot de volgende!

Groeten,

Jan

0 Reacties op weeral een tijdje geleden ...:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint