Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Workshops in Sint Jan Arendonk

Hallo allemaal,

vorige week speelde ik twee heel fijne workshops in GBS Sint Jan in Arendonk.  Het eerste tot en met het vierde leerjaar leefde zich helemaal uit in 'aan tafel'.  Het vijfde en zesde leerjaar toverde dan weer knappe beats tevoorschijn in 'onder de mat'.  Veel dank aan de school voor het warme onthaal en de enthousiaste medewerking.  Hierbij enkele foto's.  Op de site van de school zelf vind je nog meer foto's.

Groeten,

Jan

Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint