Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Leerlingenconcert

Dag allemaal,

gisteren was het zover, het leerlingenconcert.  Vrijdagavond podium opstellen, PA en drumstellen plaatsen, zaal klaarzetten, ... . En na een zeer korte nacht, de generale repetities.  Eén voor een kwamen de artiesten in de loop van de dag hun nummer spelen.  Het beloofde een spannende, maar knallende avond te worden.  En of het een knallende avond was.  Elke leerling heeft voortreffelijk gespeeld, de reacties van hun fans spraken boekdelen.  Het was een avond vol vuurwerk en spelplezier, trots en ontroering, energie en decibels.
Een dikke merci aan alle helpers.  Zonder hen zou dit nooit zo gesmeerd zijn verlopen.  Grote dank aan de mannen van JDEX.  Dankzij jullie solide begeleiding, kon elke artiest helemaal stralen. 
Erik, ik kijk erg uit naar de foto's.  Bedankt om tussen boxen, statieven, instrumenten en muzikanten toch van elke leerling foto's te maken. 

Ik heb er zelf heel erg van genoten.  Volgende jaar doen we dit zeker opnieuw!

Groeten,

Jan

2 Reacties op Leerlingenconcert:

Comments RSS
Peter on mardi 29 avril 2014 22:06
Jan, je hebt er samen met het ganse team een knallende avond van gemaakt. We hebben er allemaal van genoten. En voor volgend jaar, het sportpaleis is nog vrij.
Reageren op een reactie


rico en dario on mercredi 30 avril 2014 12:51
wij vonden het ook een geweldige avond en onze rico had wel veel zenuwen voor op te treden voor een volle zaal maar het was super tof om te doen .op naar volgend jaar het is zeker een aanrader . en jan met zijn groep was ook heel goed en veel sfeer je hebt het heel goed georganizeerd.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint