Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

(t)huiskamerconcert

Hallo allemaal,

dit weekend met Fendt Fieldworks (akoestische set van JDEX) gespeeld voor het (t)huiskamerfestival in Turnhout.  Het werd een gezellig, warme avond met veel ambiance.  Voor ons was het een eerste keer in deze setting en het veel reuze goed mee. Natuurlijk beperk je de decibels, maar verder was er veel energie en wisselwerking bij de band en met het publiek.  Dank aan Guy voor de fijne ontvangst! Dit smaakt naar meer. Voor meer info:  http://thejdex.blogspot.be/p/blog-page_20.html


Groeten,

Jan

Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint