Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

(t)huiskamerfestival 2

Hallo allemaal,

een week na de passage van Fendt Fieldworks in een Turnhoutse huiskamer, speelden 'The Buckshots' in het kader van hetzelfde festival in een andere huiskamer.  Joris, vaste drummer bij de Buckhots en leerling van mij, leidde de band met strakke hand tussen dressoir, TVmeubel en fauteuil. De band is duidelijk op elkaar ingespeeld.  Het duurde dan ook niet lang of de huiskamer stond in vuur en vlam.  Knappe samenzang, subtiel pompende bas en drums en trefzekere gitaarriffjes en solo's.  Lang leve de Buckshots!  Succes in t' Hofke, jongens en meisje.

Groeten,

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint