Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Boom Boom Whack in SPT

Hoi allemaal,

afgelopen donderdag mocht ik in het Sint-Pietersinstituut in Turnhout de workshop 'Boom Boom Whack' geven. Het werd een korte sessie met 17 enthousiaste dames en heren van het 4de leerjaar en hun juf. We oefenden een reggea en een samba. Na een uurtje brachten we de twee nummers voor de andere leerlingen van het 4de leerjaar.  De klas werd even omgetoverd in een echt theater met lichten, boxen en zelfs rook.  Hele fijne middag gehad. De leerlingen hebben even kunnen proeven van het spelen met Boomwhackers.  Hopelijk smaakt het naar meer.

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint