Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

opnieuw gestart!

Hallo allemaal,

we zijn weer gestart met een nieuw schooljaar vol muziekplezier.  De drum- en keyboardlessen beginnen weer te lopen, binnenkort start de muziekinitiatie en het samenspel en er zitten weer enkele fijne projecten aan te komen.
Ik blik ook heel graag terug op een goed gevulde workshopzomer.  In verschillende gemeentes in heel de provincie mocht in mijn workshops gaan geven.  Ik kwam stuk voor stuk gemotiveerde kinderen en begeleiders tegen op de Grabbelpas-activiteiten.  Hierbij enkele foto's.

Groeten,


Jan


Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint