Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Straatfeest Tielen

Hallo allemaal,

afgelopen weekend was ik te gast op het straatfeest van de Engakkers in Tielen.  Met de jonge rockers van het 4de leerjaar tot het 3de middelbaar bereidden we enkele rocknummertjes voor op Boomwhackers en percussie.  Nadien deden we een mini-optreden voor de volwassen rockers (het feestthema was Hard Rock en Heavy Metal) die op hun beurt ook enkele percussie-instrumenten en Boomwhackers ter hand namen.  Het werd een leuke namiddag.  Veel dank voor de enthousiaste deelname van jong en oud.  Hierbij enkele foto's van de voorbereidingen ...


Groeten,

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint