Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Straatfeest Tielen

Hallo allemaal,

afgelopen weekend was ik te gast op het straatfeest van de Engakkers in Tielen.  Met de jonge rockers van het 4de leerjaar tot het 3de middelbaar bereidden we enkele rocknummertjes voor op Boomwhackers en percussie.  Nadien deden we een mini-optreden voor de volwassen rockers (het feestthema was Hard Rock en Heavy Metal) die op hun beurt ook enkele percussie-instrumenten en Boomwhackers ter hand namen.  Het werd een leuke namiddag.  Veel dank voor de enthousiaste deelname van jong en oud.  Hierbij enkele foto's van de voorbereidingen ...


Groeten,

Jan

5 Reacties op Straatfeest Tielen:

Comments RSS
Anoniem on mercredi 10 septembre 2014 14:17
De workshop was voor de jongens en meisjes een onvergetelijke ervaring. Ongelooflijk hoe vlug en goed ze enkele stukjes ingestudeerd kregen ! Ze waren allemaal even enthousiast en je zag ze stralen tijdens het toonmoment. Knap gedaan van Jan ! Brenda (mama van Robin en Wesley)
Reageren op een reactie


verkopen Rolex horloges on dimanche 15 juillet 2018 11:20
You have conveyed out a large job to share this magnificent traveling post.I like your cut-rate services.good content.keep conceiving!
Reageren op een reactie


Brianne Wrigley on jeudi 26 juillet 2018 03:43
For a limited time we have lowered the rate on targeted website traffic. We have visitors from virtually every country on Earth. Each visitor is targeted by both country and keywords that you submit when you start your free trial period. If you need more visitors or product sales try our service free for seven days and we will send you 500 free visitors during the trial. There are no contracts and if you cancel during the trial period you will not be charged anything! Start your trial today: http://stpicks.com/2rusd Unsubscribe here: http://stpicks.com/2ruse
Reageren op een reactie


Brady Carman on jeudi 20 septembre 2018 13:47
For a limited time we have lowered the rate on targeted website traffic. We have visitors from virtually every country on Earth. Each visitor is targeted by both country and keywords that you submit when you start your free trial period. If you need more visitors or product sales try our service free for seven days and we will send you 500 free visitors during the trial. There are no contracts and if you cancel during the trial period you will not be charged anything! Start your trial today: http://duckshop.co/1f1p Unsubscribe here: http://stpicks.com/2ruse
Reageren op een reactie


Maybell Veale on mercredi 12 d├ęcembre 2018 00:39
For a limited time we have lowered the rate on targeted website traffic. We have visitors from virtually every country on Earth. Each visitor is targeted by both country and keywords that you submit when you start your free trial period. If you need more visitors or product sales try our service free for seven days and we will send you 500 free visitors during the trial. There are no contracts and if you cancel during the trial period you will not be charged anything! Start your trial today: http://mtny.mobi/tE Unsubscribe here: http://2url.de/1alt
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint