Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Muzische klassen Heilig Graf

Hallo allemaal,

afgelopen donderdag was ik te gast in Malle op de muzische klassen van het 6de leerjaar van het Heilig Graf.  in de voormiddag speelden we met Boomwhackers, in de namiddag deden we 'onder de mat', de workshop met borstels.  Het was een leuke dag met salsa, reggea, dance, rock en een echte Boomwhackerbattle.  De leerlingen van het zesde leerjaar deden heel goed mee. Dat kan ook moeilijk anders met zo'n enthousiaste leerkrachten als meester Wouter en juf An. De foto's kan je bekijken op de website van de school:  http://apo.heilig-graf.be/verslag/muzische-klassen-dag-2-en-3

Groeten,

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint