Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Twee tractoren ...

Hallo allemaal,

rare titel hé. Wel, vrijdag speelden we op een privéfeestje in Weelde. Het eerste deel van de avond speelden we met Fendt Fieldworks een akoestische set.  Heerlijk om fijn besnaard en met veel gevoel de nummers uit te kleden en in een kamerjas te steken. Al blijft het voor sommige nummers een zeer grote uitdaging. Nadien met JDEX flink van jetje gegeven in de elektrische set. Het werd een leuke avond met veel toffe reacties. Dank aan de jarige om niet 1, maar 2 tractoren in huis te nemen.

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint