Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

festival

Hallo allemaal,

traditiegetrouw gaat het Tutti Fratelli festival van start op de Internationale Dag van het Verzet tegen de Armoede. Op de eerste dag van het festival speelden we met de Fratelli enkele stukken uit voorbije producties, maar ook enkele nieuwe nummers. Helmut Lotti was de centrale gast vandaag. Reinhilde was er wederom in geslaagd om een ontroerend mooie voorstelling te maken met liederen en teksten op deze pijnlijk belangrijke dag voor velen. Of hoe Fratelli elke dag door de kunst de wereld beter maakt.

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint