Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorieën

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

klein leerlingenconcert

Hallo allemaal,

gisteren hadden we het klein leerlingenconcert. Het werd een gemoedelijke avond met drum- en keyboardduetten, samenspelstukjes en optredens met het bandje. Voor de meesten was het de eerste keer op het podium. Muziek leren maken vanuit spelplezier en succeservaringen, daar draaide het om. Hoe pril je muzikale leven ook is, iedereen verdient het podium. Ik ben dan ook heel trots op elke leerling die gisteren het beste van zichzelf gaf. Het was een hele mooi avond. Dank voor de warme, fijne reacties nadien. Ik kijk al uit naar volgend jaar.


groeten,

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint