Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert
Boom Boom Whack in Retie

Categorieën

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

klein leerlingenconcert

Hallo allemaal,

gisteren hadden we het klein leerlingenconcert. Het werd een gemoedelijke avond met drum- en keyboardduetten, samenspelstukjes en optredens met het bandje. Voor de meesten was het de eerste keer op het podium. Muziek leren maken vanuit spelplezier en succeservaringen, daar draaide het om. Hoe pril je muzikale leven ook is, iedereen verdient het podium. Ik ben dan ook heel trots op elke leerling die gisteren het beste van zichzelf gaf. Het was een hele mooi avond. Dank voor de warme, fijne reacties nadien. Ik kijk al uit naar volgend jaar.


groeten,

Jan

1 Reactie op klein leerlingenconcert:

Comments RSS
Kurt Melis on mercredi 4 février 2015 00:15
Dikke proficiat aan de drummers groot en klein van vorige zaterdag. Ik heb bewondering voor jullie moed om het toch te proberen voor publiek. Ik vind het fijn dat ik kan meewerken aan jullie eerste podiumervaring. Het geeft niet alleen jullie, maar ook mijzelf telkens een heel fijn gevoel. Ik heb heel veel sterretjes gezien in die kleine drumoogjes!
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint