Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Workshop Thomas More

Hallo allemaal

gisteren mocht ik een hele dag gaan workshoppen bij de laatste jaarstudenten ergotherapie van Thomas More. In vier sessies verspreid over de hele dag werkten we met Boowhackers en borstels. De studenten dance-ten, rock-ten, reggea-den, calypso-den en battle-den alsof hun leven ervan af hing. Een hele enthousiaste, vriendelijke bende die duidelijk niet te beroerd is zichzelf te 'smijten'. Dank voor het warme onthaal aan de docenten en studenten, de leuke reacties en het spelplezier de hele dag. Ergo boven!

Foto's volgens binnenkort.

groeten

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint