Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

workshop Werkwinkel Turnhout

Dag allemaal,

gisteren was ik te gast op de Stadsboerderij in Turnhout voor een workshop bij het personeel van de Werkwinkel (VDAB) van Turnhout. Voor velen onder hen was de activiteit een verrassing. Al snel werd de eerste schroom overwonnen en  speelden 32 enthousiaste dames en heren vol overtuiging op Boomwhackers, cajons, vuilblikken  en borstels. De activiteit was bedoeld als 'teambuilding', maar veel 'team' viel er niet meer te 'builden', het stond er immers al. Een hechte groep collega's, met veel respect voor elkaar, maar vooral ook met veel humor. Da's twee uur puur spelplezier! Ook voor mij. 
Dankuwel mensen van de Werkwinkel. Hopelijk tot nog eens.

Groeten,

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint