Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert
Boom Boom Whack in Retie

Categorieën

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

showbizz!

Dag allemaal

afgelopen donderdag was ik te gast op de 'showbizzvakantie' van Joetz. Ik gaf er de workshop 'aan tafel'. Het was bloedheet, maar de 17 jongens en meisjes bleven alles geven. We maakten een stukje bezembeat, we speelden een tafelsamba en we vochten een echte 'battle' uit. Deze drie nummers integreerden ze in de show die ze op zaterdag voor de ouders gaven. Het werd een mooie voorstelling met veel afwisseling tussen percussie, zang, dans en toneel. Een dikke proficiat aan de begeleiders en de 17 jonge artiesten die het beste van zichzelf gaven! Deze vakantie is een absolute aanrader voor iedereen die op een speelse wijze de eerste stappen op het podium wil zetten.

Groeten

Jan

1 Reactie op showbizz!:

Comments RSS
Vandeveire Emanuela on dimanche 16 août 2015 11:06
Hier Emanuela, de verantwoordelijke van de showbizzvakantie.Onze kinderen hebben inderdaad hun best gedaan tijdens de workshop en hebben er veel plezier gehad, het eindresultaat was heel leuk. Van onze kant dan is deze workshop zeker aan te raden om op een toffe manier ritmes/muziek bij kinderen aan te brengen.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint