Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorieën

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

't is weer voorbij ...

Hallo allemaal

't is weer voorbij die mooie zomer... En of hij mooi was. Naast een erg deugddoende vakantie mocht ik op verschillende Grabbelpas-activiteiten en zomerkampen een workshop geven. De meest gevraagde workshop was Boom Boom Whack, maar ook 'aan de slag' en 'aan tafel' vielen in de smaak. Verder speelden we met Tutti Fratelli drie keer voor een meer dan uitverkochte zaal op het theaterfestival 'Theater aan Zee' in Oostende. De Fratelli wisten meteen de Oostendse harten te veroveren.
Gisteren werd de zomer afgesloten met JDEX op Dwars door Turnhout. Ok, de lopers die net over de finish kwamen, voelden zich niet meteen geroepen om een danske te doen. Toch konden we rekenen op enkele fijne reacties en werd de zomer netjes afgerond. De lessen starten weer, er staan enkele toffe workshops op het programma en er zit een nieuwe productie met Tutti Fratelli aan te komen. Ik ben klaar voor het najaar!

Groeten

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint