Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Boom Boom Whackmalle ...

Hallo allemaal

afgelopen donderdagavond was ik te gast in Westmalle bij de zevende jaarsstudenten van het Sint - Jozefinstituut in Geel. Ik mocht de workshop Boom Boom Whack spelen voor twee keer 20 enthousiaste studenten. Het spelplezier spatte er van de eerste minuut af. Het was 2 x 60 minuten volle gas, zowel voor mij als de studenten. Met veel overgave namen ze de Boomwhackers in de hand om een uur lang het beste van zichzelf te geven. Er werd smakelijk gelachen, hevig geshaked en strak gespeeld. Zo heb ik ze graag! Veel dank aan de leerkrachten en studenten van Sint Jozef voor deze avond, hopelijk zien we mekaar snel weer!

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint