Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Boom Boom Whack in Velle

Dag allemaal

afgelopen donderdag en vrijdag was ik te gast in basisschool Velle in Temse. Ik speelde er met de kinderen van de laatste kleuterklas, het eerste en het tweede leerjaar telkens twee workshops met Boomwhackers. In een eerste workshop leerden we de Boomwhackers kennen, deden we oefeningen met lange en korte noten, leerden we solo spelen en het orkest dirigeren. In de tweede workshop bereidden we het toonmoment voor de ouders en andere geïnteresseerden voor. De locatie was uniek, we speelden namelijk in de kerk. Een hele fijne ervaring met enthousiaste collega's, een geëngageerde coördinator en een 150 tal flinke muzikantjes. Het is fijn te voelen en te horen dat de Muzische Vorming een wezenlijk onderdeel vormt in het leeraanbod van deze school.
Binnenkort enkele foto's!
Dankjewel Velle!

Groeten

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint