Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

huiskamerconcert voor Music for life

Hallo allemaal

afgelopen weekend gaven we twee huiskamerconcerten met Fendt Fieldworks bij Rudy en Leen. Thomas, hun zoon, had vorig jaar al een actie op touw gezet, maar dit jaar mocht het iets meer zijn. Zaterdagnamiddag verkocht hij samen met zijn papa  zelfgemaakt stoofvlees met frieten en 's avonds speelden wij in hun huiskamer. Zondagmiddag deden we dit nog eens over. Het waren twee hartverwarmende dagen. Het was heerlijk spelen voor een living vol lieve, enthousiaste mensen. Kan ook moeilijk anders met zo'n gastvrouw - en heer. Rudy, Leen, Thomas, Marieke, dankjewel voor de gastvrijheid. We deden dit met veel plezier. Gefeliciteerd met de opbrengst. Foto's volgen spoedig, nu donderdag volgt een reportage in 'iedereen beroemd'.

Groeten

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint