Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorieën

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

aan tafel in Oud - Turnhout

Hallo allemaal

gisteren mocht ik voor de Grabbelpas in Oud - Turnhout de workshop 'Aan tafel' gaan spelen. 18 enthousiaste spelers van het eerste tot het 6de leerjaar gingen met mij aan tafel. We speelden zacht en hard, we speelden solo's, en we toverden een emmer om tot een fantastisch klinkende marimba. Rarara, hoe deden we dat? Op het einde goten we alles in een echte trommelshow zodat de ouders ook even konden mee genieten.
Dankjewel Grabbelpas Oud - Turnhout!

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint