Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorieën

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

klein leerlingenconcert

Hallo allemaal

vorig weekend konden weer enkele leerlingen het beste van zichzelf geven op het klein leerlingenconcert. Voor velen onder hen was dit de eerste podiumervaring. Natuurlijk is dat heel spannend, maar iedereen heeft het supergoed gedaan. De reacties spraken dan ook boekdelen. ik zag trotse ouders, ontroerde grootouders, vrolijke familieleden, ... kortom missie geslaagd. Ik ben zelf apetrots op de speeldurf, het speelplezier en het enthousiasme waar iedereen mee op het podium verscheen. Op naar een volgende edititie!

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint