Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorieën

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Boom Boom Whack in Lichtaart en Oud - Turnhout

Hallo allemaal

afgelopen week was ik te gast in Lichtaart en Oud - Turnhout. In basisschool de Parel speelde ik met de leerlingen van het 4de leerjaar de workshop Boom Boom Whack. Dit was nog een laat Sinterklaasgeschenk voor de enthousiaste dames en heren van beide klassen. In Oud - Turnhout, op de Deltaschool, werkte ik dan weer met de kinderen van het eerste leerjaar. Met hen bereidde ik het toonmoment voor dat we volgende week op het schoolfeest gaan doen. We kijken er naar uit!

Groeten

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint