Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

groot leerlingenconcert

Hallo allemaal

afgelopen weekend hadden we het groot leerlingenconcert. Wat mij betreft waren het weer twee topdagen. Iedereen zette zijn beste beentje voor, er was dan vooraf ook erg goed geoefend.
Speciale dank naar mijn groepsleden van JDEX. Ze staan er een heel weekend voor opbouw, repetities en concert. Wie er ook op de kruk zat, ze volgden altijd en dat maakt hen, naast al mijn leerlingen natuurlijk, echte topmuzikanten.
Dit zijn topweekends voor mij, maar het zou nooit lukken zonder alle helpende handen. Op naar de volgende editie, met nog meer mooie, ingetogen melodietjes, spetterende duetten, pompende beats en rollende fills.


Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint