Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Boom Boom Whack in Terhagen

Hallo allemaal

begin deze week was ik te gast in 'de wingerd' in Terhagen. Ik heb er gewerkt met de kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar. Elke klas kwam om de beurt naar de sporthal om er een uurtje te Boomwhacken. De jongste leerlingen leerden samen starten en stoppen, leerden solo spelen en leerden lange en korte noten spelen. Met de iets ouderen vochten we stevige battles uit en speelden we energieke dance - en rockgrooves. Van de eerste minuut vlogen de leerlingen erin. Wat een flinke muzikanten daar in Terhagen. Het was een heel leuke dag. Dank voor de fijne ontvangst en het enthousiasme! Foto's volgen binnenkort.

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint