Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Boom Boom Whack in Merksplas

Hallo allemaal

gisteren was ik weer te gast in Merksplas. Voor het derde jaar op rij ondertussen, werkte ik er met de jongens en meisjes van het eerste leerjaar. In een eerste sessie leerden we de Boomwhackers kennen, leerden we samen starten en stoppen, nootjes spelen en solo spelen. In de tweede sessie van de dag begonnen we aan de voorbereiding van ons nummertje voor het toonmoment. Na de middag brachten we de twee klassen samen voor de Boomwhackerbattle en deden we een laatste doorloop voor het toonmoment. Om 15u was het dan zover: een echte show met lichten, geluid en een echte rookmachine. De artiesten hebben er van genoten, het publiek ook. En ik ook natuurlijk. Het was weer een leuke dag in Merksplas. Tot volgend jaar?

Hierbij enkel foto's...

Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint