Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Boom Boom Whack en Onder de mat in Thomas More

Hallo allemaal

gisteren was ik te gast in De Hoge Rielen waar de laatste jaarsstudenten ergotherapie van Thomas More hun afsluitende driedaagse hielden. In de voormiddag werkten we met Boomwhackers, in de namiddag kwamen er de borstels bij. Van vorige jaar wist ik nog dat het deze studenten niet aan enthousiasme en spelplezier ontbreekt. En ook dit jaar werd dit bevestigd. Ondanks de broeierige hitte gaven de vier groepen het beste van zichzelf. Met de laatste borstelklap, werd ook meteen het allerlaatste restje zuurstof uit het lokaal gezogen. Dan kan je wel zeggen dat je alles gegeven hebt. Het is heerlijk spelen met zo'n enthousiaste bende die bovendien heel knap wordt begeleid door een heel hartelijk en joviaal docententeam. Daar trotseer ik graag tropische temperaturen voor! Volgend jaar More van dat ...

Groeten

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint