Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Boom Boom Whack in Westmalle

Hallo allemaal

gisteren was ik te gast in Westmalle bij de 7de jaars van het Sintjozef in Geel. Naast zumba, creatief schrijven en yoga, konden deze jongelui ook aan de slag met Boomwhackers. Net als vorig jaar, was het weer een heel fijne  muzikale ontmoeting. We ontdekten stap voor stap verschillende ritmische en melodische lagen, speelden verschillende stijlen en improviseerden op de Boomophone. Ook de leerkrachten toonden zich van hun meest muzikale kant. Kortom, een fijn jaarlijks weerzien! Hopelijk tot volgend jaar, daar in de bossen van Westmalle.

groeten

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint