Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert
Boom Boom Whack in Retie

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Griezelgroove in Velle

Hallo allemaal

gisteren was ik te gast in Velle (Temse). Met de jongelui van het zesde leerjaar speelde ik de workshop 'Griezelgroove'. Wat zagen ze er lelijk en slecht uit die ochtend ... maar dat was de bedoeling natuurlijk. De make-up en de kledij waren van 's morgens dus al in orde. Snel startten we met de muziek, de Boomwhackers, de percussie, de cajons en de elektronische drums. Daarna het schaduwspel er nog bij en voor we het wisten was het middag. Na de middag nog enkele repetities en de doorloop en toen waren we er klaar voor. We speelden een toonmoment met 4 nummertjes muziek en schaduwspel. De refter was heel even de griezelgrot van Velle. Het publiek reageerde enthousiast. Missie geslaagd. dankjewel heksen, tovenaars, griezels en zombies van Velle! . Het was weer leuk bij jullie.

Foto's binnenkort op deze blog.

Groeten

Jan

1 Reactie op Griezelgroove in Velle:

Comments RSS
leerlingen L6A on jeudi 17 novembre 2016 12:03
Dag Jan , We zien er ondertussen terug wat beter uit maar vonden het verkleden de max ! Wij genoten ook van een zeer leuk griezeldagje. We hopen dat je snel nog eens terugkomt met misschien een ander thema ? We zouden dan zeker graag een schaduwspel doen want dat was zeeeeer tof ! groetjes, de leerlingen van L6A
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint