Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Griezelgroove in Velle

Hallo allemaal

gisteren was ik te gast in Velle (Temse). Met de jongelui van het zesde leerjaar speelde ik de workshop 'Griezelgroove'. Wat zagen ze er lelijk en slecht uit die ochtend ... maar dat was de bedoeling natuurlijk. De make-up en de kledij waren van 's morgens dus al in orde. Snel startten we met de muziek, de Boomwhackers, de percussie, de cajons en de elektronische drums. Daarna het schaduwspel er nog bij en voor we het wisten was het middag. Na de middag nog enkele repetities en de doorloop en toen waren we er klaar voor. We speelden een toonmoment met 4 nummertjes muziek en schaduwspel. De refter was heel even de griezelgrot van Velle. Het publiek reageerde enthousiast. Missie geslaagd. dankjewel heksen, tovenaars, griezels en zombies van Velle! . Het was weer leuk bij jullie.

Foto's binnenkort op deze blog.

Groeten

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint