Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorie├źn

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

addio amore

hallo allemaal

twee weken geleden zijn we met Tutti Fratelli in première gegaan met het stuk 'Addio Amore'. Deze keer geen muzikanten in de orkestbak, maar mee op de scène. Geen makkelijke job om als drummer mobiel te zijn. Het drumstel werd vervangen door een grosse caisse, aangevuld met tamboerijn, enkele woodblocks en een cymbaal. Maar het belangrijkste om te vermelden is natuurlijk  het stuk zelf. Het is een wondermooie bewegingsschets, een evocatie rond vluchten, verliezen, sterven, verlaten, ... . Fratelli op zijn mooist. Heel blij dat ik hier weer een deeltje van mag zijn. Op naar de Bourla.

Groeten

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint