Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorieën

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

update

hallo allemaal

even een update op deze plek, maar je kan ook alles volgen op de facebookpagina van www.percussieworkshop.be .

Voor de zomervakantie mogen meewerken aan een hele mooie theaterproductie, Blauw. Zowel productie, regisseur, muzikanten als acteurs gaven me deze periode een heel warm gevoel. In dezelfde periode ook nog flink wat workshops gedaan. Van de laatste kleuterklas tot laatste jaarsstudenten van Thomas Moore, ze passeerden stuk voor stuk met veel enthousiasme. Verder met Fendt en JDEX nog enkele toffe optredens gedaan. Veel energie, veel leuke reacties. De lessen bleven gewoon doorlopen tot de laatste dag van het schooljaar. nu terug van een deugddoende vakantie, alweer aan het repeteren, workshops aan het voorbereiden, samenspelstukken aan het schrijven en al stilaan aan het nadenken over de invulling van de concerten van dit schooljaar. De deuren  van de drumschool gaan terug open.

Groeten

jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint