Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorieën

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

we zijn er klaar voor!

Voila, een nieuw schooljaar staat voor de deur en we zijn er klaar voor. Alle plekken zijn ingevuld, de eerste lessen zijn intussen al gegeven. Daarnaast staan er weer enkele toffe workshops gepland. Dat kan je allemaal volgen op de facebookpagina van percussieworkshop.be . 

Workshops kunnen dus nog steeds geboekt worden. Verjaardagsfeestjes uiteraard ook. De samenspelsessies en individuele lessen zitten helaas vol, maar er is wel een wachtlijst. de muziekinitiatie heeft ook dit jaar moeten plaats moeten maken voor de individuele lessen. Wil je toch leren drummen of keyboard spelen? Meld je dan snel aan op de wachtlijst. 

groeten

Jan
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint