Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorieën

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

spelen

instapconcert

hallo allemaal

afgelopen weekend instapconcert gehad. Topweekend, ondanks het griepvirus dat wild om zich heen sloeg onder de muzikanten. Voor reacties en foto's ga je naar mijn facebookpagina.

Groeten

Jan

Blauw

Hallo allemaal

dit weekend de eerste repetities gehad van Blauw, een muziektheaterproductie van LACH vzw met muziek van Flor Verschueren. Wat een fijn team, een stel hard werkende, gedisciplineerde acteurs en fijne muzikanten. Deze bende voorzie ik graag van plingetjes en plongetjes, tikjes en takjes en af en toe een vette groove of dansende swing. Ik kijk uit naar de komende repetities en de voorstellingen op 19, 20 en 21 mei. Tickets binnenkort te bestellen via de site van la;ch vzw .

Groeten

Jan

klein leerlingenconcert

Hallo allemaal

afgelopen weekend hadden we weer klein leerlingenconcert. Alle artiesten hebben hun beste beentje voorgezet. Ontroerende familieplaatjes, knallende drumduetten, stevige rockdrummers. Knap gedaan allemaal! Op naar het volgende!

groeten

Jan

JDEX in de Kuub

Stilte voor de storm .... .

Het drumstel stond er nog vredig bij. Enkele ogenblikken later 90 minuten flink van jetje gegeven in De Kuub in Turnhout.

Jan

den bourla ...

Hallo allemaal

afgelopen weekend stonden we met Tutti Fratelli 3 dagen in de Bourla. Voordien werden op de repetities nog eens de puntjes op de i gezet, teruggegrepen naar de essentie van het verhaal en voilà, ze stonden er weer. We speelden drie intense en intensieve voorstellingen. De reactie van het publiek sprak boekdelen. Eens te meer zeer blij dat ik mijn steentje (trommeltje) mag bijdragen aan deze bijzondere groep artiesten.

Jan

in de living ...


Hallo allemaal

afgelopen weekend speelden we met Fendt Fieldworks twee huiskamerconcerten bij Leen en Thomas ten voordele van Music for life. Het was er weer bijzonder gezellig. Dank aan iedereen voor de fijne reacties, dank aan Leen, Rudy en de kinderen voor de gastvrijheid. Mooi voorbode voor de warmste week.

addio amore

hallo allemaal

twee weken geleden zijn we met Tutti Fratelli in première gegaan met het stuk 'Addio Amore'. Deze keer geen muzikanten in de orkestbak, maar mee op de scène. Geen makkelijke job om als drummer mobiel te zijn. Het drumstel werd vervangen door een grosse caisse, aangevuld met tamboerijn, enkele woodblocks en een cymbaal. Maar het belangrijkste om te vermelden is natuurlijk  het stuk zelf. Het is een wondermooie bewegingsschets, een evocatie rond vluchten, verliezen, sterven, verlaten, .

de foto's ...

Zoals beloofd enkele sfeerbeelden van het huiskamerconcert bij Rudy, Leen, Marieke en Thomas. We kijken er met heel veel plezier op terug!

huiskamerconcert voor Music for life

Hallo allemaal

afgelopen weekend gaven we twee huiskamerconcerten met Fendt Fieldworks bij Rudy en Leen. Thomas, hun zoon, had vorig jaar al een actie op touw gezet, maar dit jaar mocht het iets meer zijn. Zaterdagnamiddag verkocht hij samen met zijn papa  zelfgemaakt stoofvlees met frieten en 's avonds speelden wij in hun huiskamer. Zondagmiddag deden we dit nog eens over. Het waren twee hartverwarmende dagen. Het was heerlijk spelen voor een living vol lieve, enthousiaste mensen. Kan ook moeilijk anders met zo'n gastvrouw - en heer.

Fendt Fieldworks

Hallo allemaal

afgelopen zaterdag speelden we een huiskamerconcert in onze eigen living ter gelegenheid van de verjaardag van Joke. We hebben ons zeer goed geamuseerd, de sfeer zat er goed in en we kregen leuke reacties. En mijn vrouw, die was content natuurlijk. Hierbij enkele foto's.

Jan


Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint