Jan Otten - Drumschool
RSS

Recente posts

we zijn er klaar voor!
update
concerten
Boom Boom Whack in Poppel
instapconcert

Categorieën

muziekinitiatie
slagwerkkrant
spelen
workshops
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

workshops

Boom Boom Whack in Poppel

Hallo allemaal

een verslagje en foto's van de workshop in Poppel vind je via www.percussieworkshop.be .  Doorklikken naar de facebookpagina.

Jan

Boom Boom Whack in Retie

Hallo allemaal

afgelopen dinsdag was ik te gast in Retie. Voor een verslagje, links naar de foto's en commentaren kan je surfen naar www.percussieworkshop.be en doorklikken naar de Facebookpagina.

Jan

Boom Boom Whack in Deinze

Hallo allemaal

gisteren de laatste sessies in Deinze gehad. Allemaal enthousiaste dames en heren van het eerste middelbaar daar! Dankjewel dat ik hier drie dagen mocht neerstrijken en jullie al Boomwhackend mee mocht nemen in een verhaal van ritme, melodie en harmonie. Het was me een waar genoegen!

Groeten

Jan


Boom Boom Whack in Tienen

Hallo allemaal

gisteren was ik te gast in Tienen waar ik met de leerlingen van de eerste graad secundair onderwijs de workshop met Boomwhackers speelde. Ik deed dit in opdracht van vzw de Notenboom. Veel nieuwe mensen leren kennen in percussieland. Ik kreeg drie hele toffe groepen eerste en tweedejaars. Dankjewel voor de fijne samenwerking en de massale hulp bij in - en uitladen. Flinke kerels en dames, daar in Tienen.
zie ook de facebookpagina percussieworkshop.be .


Boom Boom Whack in Lichtaart

Hallo allemaal

afgelopen maandag was ik te gast in basisschool de Parel in Lichtaart. Met de leerlingen van het vierde leerjaar speelde ik de workshop 'Boom Boom Whack'. We speelden ritmische zinnen, soleerden, improviseerden in een bluesschema op de boomophone, speelden een kerstliedje en rockten er op los. Voor het tweede jaar op rij weer een heel toffe voormiddag! Dankjewel en tot volgend jaar? Foto's vind je op de website van de school.

Groeten

Jan

boom boomwhack in Velle

hallo allemaal

vorige week was ik twee dagen te gast in Velle. De kerk diende weer als Sportpaleis van Velle. Met de kleuters van de 3de klas werkte ik in twee sessies naar het sololied toe. De gasten van het derde leerjaar leerden de Boomwhackers kennen als een echt melodie - instrument. Met hen speelde ik het toonladderlied. De jongens en meisjes van het vierde mochten dan weer individueel en in groep enkele Boomwhackerbattles uitvechten. Elke klas kreeg twee sessies die uiteindelijk uitmondden in een toonmoment met een echt theaterdoek, licht,- geluid,- en rookeffecten en met, het belangrijkste, een luid applaus achteraf.

Griezelgroove: de foto's


Griezelgroove in Velle

Hallo allemaal

gisteren was ik te gast in Velle (Temse). Met de jongelui van het zesde leerjaar speelde ik de workshop 'Griezelgroove'. Wat zagen ze er lelijk en slecht uit die ochtend ... maar dat was de bedoeling natuurlijk. De make-up en de kledij waren van 's morgens dus al in orde. Snel startten we met de muziek, de Boomwhackers, de percussie, de cajons en de elektronische drums. Daarna het schaduwspel er nog bij en voor we het wisten was het middag. Na de middag nog enkele repetities en de doorloop en toen waren we er klaar voor.

Boom Boom Whack in Westmalle

Hallo allemaal

gisteren was ik te gast in Westmalle bij de 7de jaars van het Sintjozef in Geel. Naast zumba, creatief schrijven en yoga, konden deze jongelui ook aan de slag met Boomwhackers. Net als vorig jaar, was het weer een heel fijne  muzikale ontmoeting. We ontdekten stap voor stap verschillende ritmische en melodische lagen, speelden verschillende stijlen en improviseerden op de Boomophone. Ook de leerkrachten toonden zich van hun meest muzikale kant. Kortom, een fijn jaarlijks weerzien!

Boom Boom Whack en Onder de mat in Thomas More

Hallo allemaal

gisteren was ik te gast in De Hoge Rielen waar de laatste jaarsstudenten ergotherapie van Thomas More hun afsluitende driedaagse hielden. In de voormiddag werkten we met Boomwhackers, in de namiddag kwamen er de borstels bij. Van vorige jaar wist ik nog dat het deze studenten niet aan enthousiasme en spelplezier ontbreekt. En ook dit jaar werd dit bevestigd. Ondanks de broeierige hitte gaven de vier groepen het beste van zichzelf. Met de laatste borstelklap, werd ook meteen het allerlaatste restje zuurstof uit het lokaal gezogen.
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint