Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Keyboardlessen

Het keyboard biedt heel wat mogelijkheden om op een snelle manier een mooi muzikaal resultaat te bereiken. Je kan kiezen voor twee methodes ...


Keyboardles


Je leert het keyboard bespelen met al zijn mogelijkheden. Met een keyboard heb je immers een heel orkest in je vingers. We leren noten en akkoorden lezen en zijn al vrij vlug ons eerste nummer aan het spelen met de automatische begeleiding van het keyboard.

Deze methode is uitermate geschikt voor leerkrachten lager onderwijs. Met een minimum aan inspanning en muzikale kennis, leer je je klasje begeleiden in de meest uiteenlopende muziekstijlen. Een heel dankbaar instrument voor leerkracht en leerlingen!


Begeleidingspraktijk


Hier gaan we het keyboard gebruiken als begeleidingsinstrument. We leren akkoorden spelen in verschillende ritmes en stijlen. We leren ook zelf akkoorden ontcijferen en begeleidingspatroontjes maken. Tijdens deze lessen leren we niet noodzakelijk noten lezen. Akkoorden en notennamen leren we uiteraard wel. Deze lessen zijn er op gericht uiteindelijk andere muzikanten te gaan begeleiden of een bandje op te fleuren met je hemelse toetsen.

Deze lessen lenen zich bovendien prima voor 'bandcoaching'. Musicerende familieleden of vrienden zijn dus meer dan welkom voor enkele sessies 'bandcoaching'.


Aanpak en visie


Uiteraard hanteer ik hier dezelfde aanpak en visie als bij de drumlessen. Ook hier werk ik individueel, op maat en vraaggestuurd. 

0