Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Over mezelf

Op de kruk ...

Ik (°1977) nam voor het eerst plaats op de drumkruk toen ik 9 jaar was. Ik volgde jarenlang les bij Dirk Dergent aan de muziekschool van Turnhout. Nadien volgde ik nog een jaar les als vrije leerling bij Dirk en deed er een jaar Muzische Vorming bij aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Op die manier rolde ik in het spelen en lesgeven. Ik drumde bij verschillende Kempische bands (Massey Fergusson, de Saroomas, Gipsy Ternecave, Relaxed... ) en verleende graag mijn medewerking aan verschillende losse (theater)projecten. Verder drumde ik jarenlang bij het kindertheater Wiebe en richtte ik met enkele zielsverwanten het meespeeltheater 'Professor Muzidra' op. Op dit moment speel ik bij JDEX, Fendt Fieldworks en het meest recent, speelde ik 10 jaar in het orkest van Tutti Fratelli, de Antwerpse sociaal artistieke werkplaats van Reinhilde Decleir.

Tenslotte verzorg ik workshops in scholen, bij jeugdverenigingen, vakantiewerking (o.a. Grabbelpas), verjaardagsfeestjes, ... .


Als drumleraar...


Spelplezier staat voor mij centraal. Dat probeer ik in mijn drumlessen al meer dan 20 jaar te realiseren. Muziek maken en samen spelen is fun. Dat moet je voelen tijdens de les! Het noten lezen gaat vanzelf terwijl je het instrument beter en beter begint te beheersen. De lessen zijn zeer praktijkgericht. Er wordt vaak met cd gespeeld. Bovendien speel ik zelf ook regelmatig mee op drums, gitaar, basgitaar of piano.


Maar ook als het iets meer mag zijn, ga je je gading vinden. Sommige drummers bereiden zich voor op audities, opnames of optredens. Begrippen als timing en dynamiek, maar ook flexibiliteit zijn dan cruciaal.


Voor leerlingen die iets meer aandacht nodig hebben, zet ik met plezier mijn deuren open. Ik heb immers jarenlange ervaring in het buitengewoon onderwijs, meer bepaald rondom autisme. Heel graag probeer ik de lessen aan te pakken vanuit hun denkstijl, gevoeligheden en talenten.


En voor de rest...


Ik ben vader van Stan en man van Joke.

0